Anastase vrea testare sociologică pentru a stabili sigla partidului

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că toate propunerile privind modificarea siglei partidului trebuie testate sociologic, arătând că se poate constata, în urma unei astfel de cercetări, că cea mai bună siglă este cea pe care o are acum PDL.

16 afișări
Imaginea articolului Anastase vrea testare sociologică pentru a stabili sigla partidului

Anastase vrea testare sociologică pentru a stabili sigla partidului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Sunt sociolog şi optez pentru varianta testării focus grupurilor a tuturor propunerilor formulate pentru sigla partidului. Nu am nicio propunere, putem constata în urma testării că cea mai bună siglă este cea pe care o avem acum. Eu folosesc în astfel de situaţii metode ştiinţifice", a afirmat Anastase, înainte de şedinţa comisiei de Statut.

Ea a spus că reducerea numărului membrilor Biroului Permanent al partidului poate fi o variantă, la fel şi propunerile privind întărirea puterii Colegiului Director al partidului.

"Poate fi şi această variantă, poate fi şi un Birou Permanent lărgit şi focalizat pe anumite probleme. Cred că ne putem permite orice fel de variante, ţinând cont că suntem un partid mare", a adăugat Roberta Anastase.

Comisia pentru modificarea Statutului PDL s-a întrunit, luni, pentru a discuta despre modificările care se vor aduce în organizarea partidului şi despre Congresul PDL.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că luni se va întruni la Bucureşti pentru prima dată Comisia PDL pentru Statut, aceasta urmând să decidă asupra cadrului desfăşurării alegerilor. Emil Boc a declarat că noua comisie de Statut va pregăti cadrul desfăşurării alegerilor interne, cu toate precizărtile, modificările necesare dezvoltării instituţionale a PDL, axa fiind buna guvernare a ţării şi deschiderea partidului către competenţă şi profesionalism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici