Anca Alexandrescu va fi numită de Ponta coordonator al Departamentului de Comunicare la Guvern

Anca Alexandrescu, fost consilier pr probleme de comunicare al lui Adrian Năstase în perioada în care acesta conducea Guvernul, va fi numită de premierul Victor Ponta drept coordonator al Departamentului de Comunicare, cu rang de secretar de stat, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

1748 afișări
Imaginea articolului Anca Alexandrescu va fi numită de Ponta coordonator al Departamentului de Comunicare la Guvern

Anca Alexandrescu va fi numită de Ponta coordonator al Departamentului de Comunicare la Guvern -surse

Aceasta nu va ocupa însă şi postul de purtător de cuvânt al Guvernului.

"Anca Alexandrescu va prelua departamentul de comunicare în perioada imediat următoare", au arătat sursele.

Anca Alexandrescu a lucrat pe postul de consilier de comunicare al fostului premier Adrian Năstase, în perioada 2001-2004, şi al primarului general al Capitalei Sorin Oprescu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici