Andreea Paul anunţă că a depus la Registratura ASE cerere să-i fie analizată teza de doctorat

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul a anunţat că a depus luni dimineaţă la Registratura ASE cererea de a-i fi verificată lucrarea de doctorat de Comisia de etică şi a arătat că "va apăra demnitatea umană şi profesională, dacă este cazul în justiţie", în ipoteza în care comisia ar da verdict de plagiat.

919 afișări
Imaginea articolului Andreea Paul anunţă că a depus la Registratura ASE cerere să-i fie analizată teza de doctorat

Andreea Paul (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Andreea Paul a precizat că aşteaptă de la Comisia de etică "să spună adevărul".

"M-am ţinut de promisiune şi am depus cererea la 10 fără un sfert", a precizat Andreea Paul.

Întrebată dacă a vorbit cu cei din Comisia de etică, aceasta a arătat că nu se va amesteca cu absolut nimic în desfăşurarea analizei Comisiei de Etică.

"Nu am să imixtionez cu absolut nimic buna desfăşurare a analizei în interiorul comisiei de etică", a precizat Andreea Paul.

Ea a fost întrebată ce va face în cazul în care comisia va da verdict de plagiat pentru teza sa de doctorat.

"Voi apăra demnitatea umană şi profesională, dacă este cazul în justiţie, dacă nu, simplu, dacă răspunsul va fi cum îl aştept eu, nu vom avea o astfel de problemă", a precizat Andreea Paul.

Ea a evitat să facă alte precizări arătând că nu trebuie pus carul înaintea boilor şi că ar aprecia foarte mult dacă ziariştii i-ar da răgazul necesar să nu mai ia poziţie publică până la o decizie a Comisiei de etică.

"Haideţi să nu putem carul înaintea boilor. Haideţi să aşteptăm decizia Comisie de etică şi chiar aş aprecia foarte tare dacă mi-aţi permite răgazul necesar să nu mai iau poziţie publică tocmai din aceeaşi demnitate pe care am invocat-o anterior şi aşteptăm decizia Comisiei de etică", a adăugat Andreea Paul.

Ea a făcut aceste precizări înaintea şedinţei BPN al PDL.

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul, care deţine titlul de doctor în economie, a declarat, duminică, răspunzând unor acuzaţii apărute în presă, că teza sa de doctorat nu este plagiată şi că nu are nicio emoţie să o supună analizei comisiei de etică.

Jurnalul.ro a scris că cere Comisei de etică a Ministerului Educaţiei să analizeze lucrarea de doctorat a Andeeei Paul, la sesizarea unui cititor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici