Andreea Vass: Cine a dus povara tinereţii şi pe frunte şi pe spate mai mult decât Elena Băsescu?!

Andreea Paul Vass, consilier al primului ministru, a declarat, joi, că Elena Băsescu a dus povara tinereţii "şi pe frunte şi pe spate" şi că se uită că atunci când emoţia se împleteşte cu oboseala, într-o campanie electorală, "poate să joace feste frumoase limbii române".

1508 afișări
Imaginea articolului Andreea Vass: Cine a dus povara tinereţii şi pe frunte şi pe spate mai mult decât Elena Băsescu?!

Elena Băsescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cine a dus povara tinereţii şi pe frunte, şi pe spate mai mult decât Elena Băsescu?!", a spus Vass.

"Are o pilă: este tânără, frumoasă, dar mai ales este fiica preşedintelui. Şi pentru asta trebuie să o pedepsim dur, foarte dur. Pentru că uităm că atunci când emoţia se împleteşte cu oboseala - şi noi ştim ce înseamnă oboseala într-o campanie electorală - poate să joace feste frumoase limbii române", a adăugat ea.

Vass a făcut aceste afirmaţii în intervenţia sa, de pe scena Teatrului Evreiesc, la evenimentul de lansare a candidaturii Sulfinei Barbu pentru un nou mandat la preşedinţia Organizaţiei de Femei a PDL.

Elena Băsescu s-a aflat în sală, în primul rând, alături de Sulfina Barbu.

La afirmaţiile lui Vass, aceasta a făcut o remarcă, din sală, cu voce joasă, spunând că sunt miniştri în guverne care fac dezacorduri şi greşeli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici