Andrei Caramitru nu mai este consilierul liderului USR, Dan Barna/ Decizia vine la puţină vreme după ieşirea nervoasă a lui Caramitru

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat într-un mesaj intern obţinut de MEDIAFAX că a decis împreună cu Andrei Caramitru „să înceteze relaţia preşedinte - consilier”, precizând că că a aflat din presă, ”prea des”, opiniile acestuia.

2395 afișări
Imaginea articolului Andrei Caramitru nu mai este consilierul liderului USR, Dan Barna/ Decizia vine la puţină vreme după ieşirea nervoasă a lui Caramitru

Andrei Caramitru nu mai este consilierul liderului USR, Dan Barna/ Decizia vine la puţină vreme după ieşirea nervoasă a lui Caramitru

„Îi mulţumesc lui Andrei Caramitru pentru munca depusă la definitivarea şi comunicarea unui program de guvernare consistent. Este o premieră necesară pentru România: programul de guvernare se face prin dialog, nu într-o debara, cum fac celelalte partide. Am apreciat competenta în economie a lui Andrei încă de la prima noastră întâlnire şi trebuie să recunosc că are un potenţial politic real. Cred că acum e un om politic pe propriile picioare, şi poate aduce contribuţii valoroase. Am aflat şi eu din presă de opiniile sale, prea des. Andrei are drumul său şi este un om valoros care a venit spre USR pentru că USR este alternativa care va schimba România”, arată Dan Barna în mesajul intern trimis colegilor săi de partid.

El mai arată că „Andrei nu are nevoie de o titulatură de consilier al meu pentru a conta”.

„Odată terminată partea economică din program, Andrei rămâne un comunicator pe propriile picioare. De aceea, am decis amândoi că e mai bine să încetăm relaţia preşedinte - consilier. Andrei Caramitru rămâne un membru şi o resursă în USR, cu propria cale”, se mai arată în mesajul obţinut de MEDIAFAX.

Andrei Caramitru, consilierul preşedintelui USR, Dan Barna, a reacţionat, după adoptarea în Parlament a codurilor penale, spunând că PSD-ALDE şi UDMR „s-au scăpat şi albit, în bloc” prin votul pe care l-au dat la proiectele de lege.

„Grijania voastră de nenorociţi! S-au «scăpat» şi albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpaţi. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru - borfaşilor de la PSD/ALDE/UDMR - este la puşcărie sau în exil unde să muriţi de foame - nici gunoieri să nu vă angajeze ăia. Ruşine să vă fie!”, a scris Andrei Caramitru, miercuri, pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici