Andrei Chiliman a câştigat şefia PNL Bucureşti

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a câştigat, joi seară, şefia PNL Bucureşti, la Conferinţa organizaţiei PNL din Capitală, cu 410 voturi, în timp ce contracandidatul său, Cristian Banu, a primit 176 de voturi.

35 afișări
Imaginea articolului Andrei Chiliman a câştigat şefia PNL Bucureşti

Andrei Chiliman a câştigat şefia PNL Bucureşti (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

În total au fost exprimate 611 voturi, 15 fiind nule.

Deşi se retrăsese din cursă, candidatul Leopold Lupuşanschi a primit trei voturi.

Chiliman este preşedinte interimar, din martie 2009, al Consiliului de Cordonare al PNL Bucureşti.

Vicepreşedinţi au fost aleşi Sorin Mihai Dima, cu 459 de voturi, Cristian Tudorache, 431 de voturi şi Adrian Neacşu, 398 de voturi.

Horia Scarlat, cu 184 de voturi şi Gigi Pană, cu 9 voturi, nu reuşit să devină vicepreşedinţi.

Marius Ioana a fost ales secretar general cu 451 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici