Andrei Hrebenciuc o susţine pe Elena Băsescu (Video)

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, a declarat, miercuri, la Pro TV, că i-a trimis lui Andrei Hrebenciuc, fostul ei prieten, un formular de susţinere a candidaturii sale pentru Parlamentul European şi că o va ruga pe sora sa, Ioana, să-i coordoneze campania electorală.

34 afișări
Imaginea articolului Andrei Hrebenciuc o susţine pe Elena Băsescu (Video)

Andrei Hrebenciuc o susţine pe Elena Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebată, la emisiunea "Happy Hour", dacă l-a căutat pe Andrei Hrebenciuc pentru o semnătură de susţinere a candidaturii sale ca independent la alegerile europarlamentare, Elena Băsescu a răspuns că a văzut în ziar o declaraţie a acestuia în care spunea că "o să pună ştampila pe EBA", i-a trimis un mail cu formularul de susţinere şi i-a spus: "Dă-ţi autograful dacă tot ai declarat că o să mă susţii".

Solicitată să precizeze dacă a primit un mesaj de răspuns, cu formularul semnat, Elena Băsescu a menţionat că acesta i-l va da personal.

Ea a mai spus că nu l-a mai întâlnit pe Andrei Hrebenciuc şi a apreciat că acesta s-ar fi oferit să o ajute pentru că amândoi au fost cunoscuţi mai întâi datorită părinţilor.

Elena Băsescu este de părere că Andrei Hrebenciuc îi susţine candidatura din solidaritate. "Amândoi suntem în aceeaşi situaţie. Trebuie să demonstrăm că e ceva şi de capul nostru, nu suntem doar copiii părinţilor noştri", a adăugat ea.

"Sunt foarte mândră că sunt fata lui tata, dar nu vreau să fiu cunoscută doar ca fata lui tata. Şi pentru asta am hotărât să nu renunţ", a continuat ea.

Elena Băsescu a declarat totodată că sora sa, Ioana, a început să o ajute în campania de strângere de semnături.

"O să o rog să-mi coordoneze campania", a adăugat ea.

Elena Băsescu a mai spus că este posibil să stângă cele 100.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii ca independent, însă aceasta nu înseamnă că semnăturile se vor transforma în voturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici