Anghel Iordănescu are zece terenuri, şase case, un apartament şi trei maşini

Senatorul PSD Anghel Iordănescu şi-a publicat, pe site-ul Senatului, declaţia de avere, în care precizează că are zece terenuri intravilane, şase case, un apartament şi trei maşini, bijuterii de familie, acţiuni la un hotel şi depozite bancare de 300.000 de dolari şi 300.000 de lei.

16 afișări
Imaginea articolului Anghel Iordănescu are zece terenuri, şase case, un apartament şi trei maşini

Anghel Iordănescu are zece terenuri, şase case, un apartament şi trei maşini (Sursa: Mediafax Foto)

În declaraţia sa de avere, Iordănescu arată că a cumpărat patru terenuri intravilane în Pipera, iar în judeţul Ilfov un teren în comuna Iancu Nicolae, două în Ştefăneşti, unul în Snagov şi altul în Corbeanca. De asemenea, Iordănescu mai precizează că deţine un teren intravilan la Breaza.

Fostul antrenor al echipei naţionale de fotbal a României are trei case în Bucureşti, alta în comuna Iancu Nicolae, un apartament şi o casă de vacanţă în Breaza şi alta în Snagov.

Iordănescu deţine şi trei autoturisme: Audi Q7, BMW X5 şi Kia Sorento.

El mai precizează că deţine bijuterii de familie şi are acţiuni la hotelul Belvedere din Predeal.

Iordănescu are în băncile din România 310.000 de dolari, 25.000 de euro şi 300.000 lei. De asemenea, fostul antrenor mai are un cont în dolari, într-o bancă din Elveţia, neprecizat.

În anul fiscal încheiat, Anghel Iordănescu a obţinut pensia militară în valoare de 25.200 de lei, soţia sa, Valeria, a avut un salariu de 20.400 lei, iar fiul, Edi, a avut salariul de 12.000 de euro.

El mai precizează că a obţinut 180.000 de euro din "închiriere". Senatorul arată că, împreună cu soţia, a obţinut venituri şi de la o "societate comercială".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici