Antonescu: Alianţa cu PSD e la nivel naţional, nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că alianţa dintre ACD PNL-PC şi PSD a fost încheiată la nivel naţional, el subliniind că aceasta nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie judeţeană, municipală sau sătească.

20 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Alianţa cu PSD e la nivel naţional, nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie

Antonescu: Alianţa cu PSD e la nivel naţional, nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Această alianţă a fost încheiată la nivel naţional şi nu trebuie ratificată de fiecare organizaţie judeţeană, municipală sau sătească. Nu este niciun fel de problemă la Botoşani, nu se pune problema ca PNL Botoşani să nu respecte această înţelegere", a spus Antonescu, răspunzând unei întrebări legate de organizaţia liberală din Botoşani, care ar dori să candideze separat la locale şi parlamentare.

"Nu ştiu nicio organizaţie judeţeană a PNL care să pună în discuţie acest protocol, nici la PNL, nici la PC, nici la PSD", a spus Antonescu.

El a precizat că a avut o convorbire telefonică cu liderul PNL Botoşani, în care acesta a negat că ar fi făcut declaraţii privind candidaturile separate.

"Am discutat la telefon cu liderul PNL Botoşani, care a negat o astfel de declaraţie. Ea ar fi fost absurdă, pentru că la parlamentare vom candida în comun. La locale, cu excepţia preşedintelui Consiliului Judeţean şi a primarului municipiului Botoşani, există alegerea să fie candidaturi separate sau comune. La parlamentare sunt candidaturi comune", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici