Antonescu: Am demonstrat că suntem uniţi. Nu comentez despre adversari, vorbesc rezultatele

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că reprezentanţii USL au demonstrat că sunt uniţi, iar acum iau act de încrederea românilor şi că nu doreşte să comenteze nimic despre adversarii politici, deoarece rezultatele vorbesc de la sine.

195 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Am demonstrat că suntem uniţi. Nu comentez despre adversari, vorbesc rezultatele

Antonescu: Am demonstrat că suntem uniţi. Nu comentez despre adversari, vorbesc rezultatele

"Am demonstrat că suntem uniţi", a spus Antonescu la începutul declaraţiei ţinute alături de Victor Ponta şi Daniel Constantin, la sediul USL.

Liderul PNL a adăugat că reprezentanţii USL iau act de încrederea oamenilor şi vor face tot ce pot pentru a răspunde aşteptărilor şi speranţelor acestora.

"Nu vreau să comentez nimic despre adversarii politici, rezultatele vorbesc de la sine", a mai spus Crin Antonescu.

El a făcut apel la toţi reprezentanţii USL din secţiile de votare să nu se lase cuprinşi de euforia exit-poll-urilor şi să-şi facă datoria până la capăt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici