Antonescu: Băsescu e o caricatură a lui Ceauşescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Arad, că Traian Băsescu nu a reuşit în nicio zi să fie preşedinte al românilor, apreciind că şeful statului "este o caricatură a lui Nicolae Ceauşescu".

129 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu e o caricatură a lui Ceauşescu

Antonescu: Băsescu e o caricatură a lui Ceauşescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Antonescu a spus, în faţa a sute de membri şi simpatizanţi ai PNL şi susţinători ai candidaturii sale, la Casa Sindicatelor din Arad, că actualul şef al statului "lucrează, de cinci ani, doar în interesul personal şi în interesul partidului din care provine".

"Cinci ani nu a reuşit, în nicio zi, să fie preşedinte al românilor", a afirmat liderul PNL despre Traian Băsescu, apreciind că şeful statului nu a reuşit să se manifeste tot timpul precum un candidat.

Antonescu a mai spus că România se confruntă cu o criză economică, cu una socială şi, mai ales, cu una morală.

Totodată, Crin Antonescu l-a numit pe Traian Băsescu "o caricatură a lui Nicolae Ceauşescu".

"Dacă nici după 20 de ani nu reuşim pe cale paşnică, pe cale fermă şi pe cale democratică să ne luptăm cu valorile pentru care au murit la Arad, la Timişoara, la Bucureşti şi în alte oraşe atâţia tineri, atunci nu merităm să fim liberi, atunci merităm să fim ameninţaţi cu frica după 20 de ani de o caricatură a lui Nicolae Ceauşescu, care este Traian Băsescu", a spus Antonescu, fiind aplaudat îndelung de participanţi.

La Casa Sindicatelor a fost prezentă şi Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici