Antonescu: Băsescu poate spune mai multe despre aceste stări ale domnului Voronin

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că preşedintele Traian Băsescu ar putea să dea mai multe detalii despre stările de ebrietate de care este acuzat de Vladimir Voronin, întrucât acesta îl cunoaşte mai bine pe liderul comuniştilor de la Chişinău.

587 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Băsescu poate spune mai multe despre aceste stări ale domnului Voronin

Vladimir Voronin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antonescu a fost întrebat cum vede acuzaţiile lansate de liderul comuniştilor moldoveni, Vladimir Voronin, în cazul preşedintelui Traian Băsescu.

"Nu comentez. Evident că e o declaraţie nepotrivită şi cred că nu e prima a domnului Voronin, dar asta e o chestiune pe care ar trebui să-l întrebaţi mai degrabă pe domnul Băsescu, care îl cunoaşte mult mai bine şi care ne poate spune despre aceste stări ale domnului Voronin, eventual", a replicat liderul PNL.

Liderul Partidului Comuniştilor din R.Moldova, Vladimir Voronin, a declarat pentru postul de televiziune TV7 că preşedintele român Traian Băsescu face presiuni asupra politicienilor de la Chişinău şi îi sună în stare de ebrietate, relatează PRO TV Chişinău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici