Antonescu: Blocajul politic va continua până când România va avea un nou preşedinte

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Oradea, că blocajul politic va continua "până când România va avea un nou preşedinte" şi că se aştepta ca şeful statului să desemneze premier "un alt tehnocrat care să aibă experienţă în lucrul cu FMI".

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Blocajul politic va continua până când România va avea un nou preşedinte

Antonescu: Blocajul politic va continua până când România va avea un nou preşedinte (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat de jurnalişti cât crede că va mai dura criza politică.

"Blocajul va continua până când România va avea un nou preşedinte. Rămâne până după alegeri, când noul preşedinte va desemna un nou premier, care va forma un nou guvern cu ajutorul unei majorităţi parlamentare", a spus el.

Antonescu a afirmat că PNL nu are nicio vină pentru criza politică.

"Am fost deschişi pentru orice variantă şi sunt convins că putem face un guvern de uniune naţională condus de Iohannis, cu tehnocraţi impuşi de partide", a adăugat el.

Liderul liberal a menţionat că nu se aştepta ca şeful statului să îl desemneze premier pe Liviu Negoiţă.

"Domnul Traian Băsescu nu mai are ţară, trăieşte în grădina PDL, unde se aleg între ei şi se desemnează premieri (...) Aşteptam, în al 12-lea ceas, o soluţie din partea preşedintelui, mă aşteptam să vină cu un alt tehnocrat care să aibă experienţă în lucrul cu FMI", a spus el.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici