Antonescu: Candidatura mea în Teleorman, semn de soliditate a USL şi de solidaritate cu Dragnea

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că simbolistica deciziei sale de a candida în Teleorman, alături de Liviu Dragnea, este legată de ideea de a da un semnal de soliditate a USL, dar şi de a da şi un semnal de solidaritate cu Dragnea, care e ţinta unei campanii de denigrare.

445 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Candidatura mea în Teleorman, semn de soliditate a USL şi de solidaritate cu Dragnea

Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Eu nu mă duc la Teleorman pe voturile lui Liviu Dragnea, după cum nici Liviu Dragnea nu candidează pe voturile mele. Mergem amândoi şi împreună, fiecare pe voturile lui, şi împreună cu voturile USL", a spus Antonescu.

El a vorbit şi despre simbolistica acestei duble candidaturi asumate de USL în Teleorman.

"Există o simbolistică - şi e unul din argumentele care m-au determinat la această candidatură. Faptul că preşedintele PNL şi secretarul general al PSD vor candida împreună, vor angaja, unul ca senator, unul ca deputat, în acelaşi colegiu, în faţa aceloraşi cetăţeni, tot ceea ce înseamnă programul nostru de guvernare şi proiectul nostru pentru România, vrem să fie un semnal de soliditate a USL şi de durată a ei, un semnal că această uniune este construită nu doar ca să câştige nişte alegeri, ci ca să guverneze cel puţin patru ani România", a spus Antonescu.

El a precizat că decizia de a candida în Teleorman este şi un semnal de solidaritate cu Dragnea, care este, de câteva luni, ţinta unei campanii de denigrare şi calomnie.

"Candidatura e, pe de altă parte, un semn de solidaritate a mea cu Liviu Dragnea, pentru că Liviu Dragnea, ca şi mine, ca şi Victor Ponta, a fost, este de câteva luni cel puţin, ţinta unei dintre cele mai intense campanii de denigrare, de calomnie, care a făcut agenda şi va face agenda pentru preopinenţii noştri", a mai spus Antonescu.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că prin decizia de a candida pentru un post de senator în Teleorman liderul PNL Crin Antonescu "se întoarce la prima dragoste", având în vedere că acesta a mai fost parlamentar ales în acest judeţ în 2000-2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici