Antonescu confirmă că Dobriţoiu şi Diaconu ar putea fi nominalizaţi pentru Apărare şi Cultură

Liderul PNL Crin Antonescu a confirmat, vineri seară, răspunzând unei întrebări, că Mircea Diaconu şi Corneliu Dobriţoiu ar putea fi nominalizaţi la Cultură şi, respectiv, Apărare, în Cabinetul Ponta, el dând asigurări că USL poate negocia cele "20 de ministere sau câte vor fi".

416 afișări
Imaginea articolului Antonescu confirmă că Dobriţoiu şi Diaconu ar putea fi nominalizaţi pentru Apărare şi Cultură

Mircea Diaconu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă poate confirma numele lui Dobriţoiu şi al lui Diaconu pentru Apărare şi, respectiv, Cultură, în Cabinetul condus de actualul premier desemnat, Victor Ponta, Antonescu a răspuns afirmativ la Realitatea TV: "Da, confirm".

El a precizat însă că USL va lua o decizie în zilele următoare în legătură cu numele miniştrilor Cabinetului, menţionând că se lucrează la programul de guvernare.

Întrebat dacă va putea USL să negocieze posturile în viitorul Guvern, Antonescu a răspuns că o alianţă care a fost capabilă să negocieze candidaturi în 40 de judeţe este capabilă să negocieze "20 de ministere, sau câte vor fi".

El a mai precizat că mandatul Cabinetului Ponta va fi limitat, ca obiective şi ca timp, până la alegeri.

Foşti miniştri precum Ilie Sârbu, Mariana Câmpeanu, Ioan Rus, Andrei Marga şi persoane care ar prelua pentru prima dată portofolii, precum Liviu Voinea, Titus Corlăţean, Relu Fenechiu, Corneliu Dobriţoiu, Mircea Diaconu, dar şi Varujan Pambuccian sunt variante vehiculate pentru Cabinetul Ponta.

Preşedintele Băsescu l-a desemnat, vineri, pe Victor Ponta, pentru funcţia de premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici