Antonescu: Dacă Guvernul Tăriceanu cade, anticipatele sunt aproape excluse

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că posibilitatea organizării alegerilor anticipate, după o eventuală cădere a Cabinetului Tăriceanu, este "aproape exclusă", adăugând că PSD şi PD sunt preocupate de "interese politicianiste".

2 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dacă Guvernul Tăriceanu cade, anticipatele sunt aproape excluse

Antonescu: Dacă Guvernul Tăriceanu cade, anticipatele sunt aproape excluse

"La o eventuală cădere a actualului Guvern, posibilitatea anticipatelor este aproape exclusă, pentru că majoritatea parlamentarilor existenţi din toate partidele vor prefera orice guvern alegerilor anticipate. În sensul acesta, cine doreşte cu tot dinadinsul căderea actualului guvern trebuie să se gândească că nu ajunge la anticipate, ci ajunge practic la un guvern, eventual, şi personal al domnului preşedinte Băsescu, care va trece prin Parlament în contrapondere cu anticipatele", a declarat Antonescu.

De asemenea, deputatul PNL a acuzat PSD şi PD că sunt preocupate "doar de interese politicianiste".

"Dacă forţele politice preocupate doar de interesele politicianiste şi de partid, cum ar fi PSD, cum ar fi PD, şi cum ar fi de bună seamă susţinători de diferite culori ai domnului preşedinte Băsescu, vor avea câştig de cauză, atunci nu vom avea decât, în locul unui guvern cu un program clar şi cu reuşite din ce în ce mai accentuate, o perioadă de instabilitate, de combinaţii de care mai de care mai spectaculoase şi prea puţină legitimitate electorală, programatică, doctrinară şi de orice fel", a afirmat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici