Antonescu: Dar ce legătură are poziţia exprimată faţă de justiţie cu susţinerea la prezidenţiale?

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, vineri, poziţia exprimată de purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, precizând că deja culege roadele faptului că a invocat "originile alianţei", întrebând ce legătură are acest lucru cu susţinerea pentru alegerile prezidenţiale.

305 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Dar ce legătură are poziţia exprimată faţă de justiţie cu susţinerea la prezidenţiale?

Preşedintele PNL, Crin Antonescu (Imagine Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat cum vede afirmaţiile purtătorului de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, care a susţinut că liderul PNL nu are nicio justificare să facă astfel de declaraţii în privinţa independenţei jusitiei şi nu are de câştigat dacă loveşte în colegii din PSD.

"Iată că deja culeg roadele faptului că am invocat originile alianţei, mă bucur dacă toţi suntem luptători pentru independenţa justiţiei. În rest, să fim sănătoşi toţi", a replicat Antonescu.

De asemenea, el a fost întrebat cum vede întrebarea pusă de purtătorul de cuvânt al PSD dacă mai vrea să fie susţinut pentru alegerile prezidenţiale.

"Dar ce legătură are una cu alta?", a răspuns Antonescu.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că atacul lui Crin Antonescu la adresa premierului Victor Ponta este unul incorect, el arătând că preşedintele PNL trebuie să spună dacă PSD şi PNL mai merg împreună sau dacă liberalul şi-a făcut "alte calcule".

"Poziţionarea e total neserioasă şi suntem dezamăgiţi de faptul că domnul Crin Antonescu nu realizează importanţa construcţiei numită USL. Şi-au pus foarte mulţi speranţa în noi, avem foarte multe obiective mai importante de dus la îndeplinire decât lupta cu Traian Băsescu", a spus Ivan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici