Antonescu, despre Geoană: E jenant ceea ce face. Să sunăm la 112, să vină Pompierii să îl ia?!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, miercuri, că Mircea Geoană nu mai reprezintă pe nimeni ca preşedinte al Senatului, ceea ce face acesta fiind "jenant".

808 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre Geoană: E jenant ceea ce face. Să sunăm la 112, să vină Pompierii să îl ia?!

Antonescu, despre Geoană: E jenant ceea ce face. Să sunăm la 112, să vină Pompierii să îl ia?! (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti ce vor face grupurile PSD şi PNL din Senat, în condiţiile în care Mircea Geoană afirmase, anterior, că nu va demisiona din funcţia de preşedinte al Senatului şi că nu poate fi revocat, Antonescu a răspuns: "Atunci să sunăm la 112, să vină Pompierii să îl ia?!".

Antonescu a afirmat că PSD şi PNL au respectat toate procedurile regulamentare în ceea ce priveşte solicitarea de înlocuire a lui Geoană.

El a refuzat să comenteze atitudinea lui Geoană, motivând că "este jenant ceea ce face şi spune" acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici