Antonescu, despre scrisoarea lui Băsescu: Din ce aud, seamănă cu mesajele de adio, către alţii

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, că scrisoarea preşedintelui Traian Băsescu "seamănă cu mesajele de adio, către alţii", menţionând că după ce o va citi se va decide dacă răspunde.

297 afișări
Imaginea articolului Antonescu, despre scrisoarea lui Băsescu: Din ce aud, seamănă cu mesajele de adio, către alţii

Crin Antonescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Antonescu a precizat că nu a citit scrisoarea transmisă de şeful statului, întrucât documentul a fost transmis în timpul şedinţei USL.

"Din ce aud din relatările dumneavoastră (ale jurnaliştilor - n.r.), pare că seamănă şi scrisoarea aceasta cu mesajele de adio, către alţii. N-am citit-o, o să o citesc, o să văd dacă este cazul sau nu să răspund şi atunci vă spun şi ce răspund şi când", a susţinut liderul PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că apreciază faptul că şeful statului i-a trimis o scrisoare şi că nu a postat mesajul pe Facebook, el arătând că liderii USL vor citi această scrisoare cu atenţie şi că îi vor răspunde tot în scris, dar după ce se va epuiza subiectul privind PDL.

"Eu, în primul rând, vreau să apreciez faptul că am primit o scrisoare şi nu a postat pe Facebook. Iar dacă preşedintele îşi închipuie că prin noua scrisoare dumneavoastă (jurnaliştii - n.r.) nu o să mai vorbiţi despre PDL, înseamnă că nu mai e preşedintele pe care îl ştiam noi", a spus Ponta, comentând scrisoarea trimisă luni de şeful statului preşedinţilor celor două Camere şi premierului.

El a spus că răspunsul în scris îi va fi trimis lui Băsescu după ce se încheie subiectul privind PDL.

"Deci, o să citim cu mare atenţie scrisoarea şi o să răspundem în scris, dar după ce se termină subiectul PDL", a adăugat Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu le-a trimis, luni, o scrisoare preşedinţilor Camerelor Parlamentului şi premierului în care îşi reafirmă dorinţa de a avea un parteneriat pentru stat de drept consolidat, adoptarea Euro şi Schengen, propunând şi un plan de opt măsuri imediate în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici