Antonescu despre scrisoarea Mariei Băsescu: O manevră de campanie

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, la o emisiune de la Antena 3, că scrisoarea deschisă a Mariei Băsescu este unul dintre momentele cele mai triste ale acestei campanii.

33 afișări
Imaginea articolului Antonescu despre scrisoarea Mariei Băsescu: O manevră de campanie

Antonescu despre scrisoarea Mariei Băsescu: O manevră de campanie (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

"Eu am comentat despre filmuleţ, domnul Geoană nu a comentat nimic, dar este întru totul penibil să i se adreseze o scrisoare, să fie făcut vinovat în toată povestea asta. Această scrisoare este unul din momentele cele mai triste ale acestei campanii şi cred, în general, că familiile politicienilor, soţiile, copii, expuşi oricum, fără niciun fel de vină întregii presiuni publice care există asupra soţului sau tatălui lor, n-ar mai trebui târâţi şi în campaniile electorale, care oricum sunt frustrante pentru familiile acestor oameni", a spus Antonescu.

El a subliniat că "este evident o manevră de campanie", de care, şi în convingerea sa, "doamna Maria Băsescu e chiar străină".

"Eu nu am comentat nicio secundă acest film a cărui provenienţă nu o cunosc, a cărui autenticitate nu o comentez, pentru că nu mă pricep, am comentat doar reacţia domnului Băsescu la vederea filmului. Văd că domnul Traian Băsescu atribuie pe rând această operaţiune ba domnului Mircea Geoană prin această scrisoare atribuită doamnei Băsescu, ba domnului Dinu Patriciu căruia i s-a adresat cu lacrimi în ochi, ba mâine poimâine presupun mogulilor în bloc", a apreciat liderul PNL.

Soţia şefului statului, Maria Băsescu, critică, într-o scrisoare deschisă, difuzarea imaginilor în care apare lovind un copil şi susţine că filmul este trucat. De asemenea, ea apreciază că viaţa copilului a fost afectată şi că, oricâte scuze şi-a cere Mircea Geoană, nicio mamă din lume nu îl va ierta. Ea mai spune că pentru "afirmaţiile mincinoase" conform cărora soţul său ar fi lovit-o, Mircea Dinescu este dator să-şi ceară scuze în faţa copiilor ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici