Antonescu: E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine "lăzăroii", care mai cad ca "omidele"

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este problema lui Dinu Patriciu să-şi scuture de pe haine "lăzăroii”, el apreciind că nu este vina lui Patriciu că "lăzăroii" cad ca "omidele", dar că trebuie să se spele pentru că i s-a pătat costumul.

779 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine "lăzăroii", care mai cad ca "omidele"

Antonescu: E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine "lăzăroii", care mai cad ca "omidele" (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"E problema lui Patriciu să-şi scuture de pe haine lăzăroii. Că nu are nicio vină, mai cad ca omidele. Ştiţi cum e, nu eşti vinovat. Îţi pătează costumul, dar trebuie să te speli", a spus Antonescu, comentând astfel afirmaţiile făcute de fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu întru-n interviu în "Evenimentul Zilei", în care apreciază că Dinu Patriciu va avea grijă ca PNL să nu meargă spre socialism şi că este nevoie să cadă doar un cap - "cel mai înalt dintre ele" şi "cel mai înfierbântat" - pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

"Respectul domnului Lăzăroiu şi al grupului de interese pentru care lucrează, de la Cotroceni, faţă de Dinu Patriciu e o frumoasă revanşă pentru mine, ca liberal, în raport cu momentele în care îl denunţau ca pe marele rău-făcător din politica românească şi îl mai şi arestau uşor, aşa", a spus Antonescu.

Liderul PNL a apreciat că lui Dinu Patriciu ar trebui să-i dea de gândit faptul că speranţele lui Sebastian Lăzăroiu şi ale "patronilor" acestuia de a "pune mâna pe PNL" se leagă de persoana sa.

"Faptul că azi speranţele domnului Lăzăroiu şi ale patronilor săi de a pune mâna pe PNL au ajuns să se lege de Dinu Patriciu cred că, fără ca omul să fie vinovat, ar trebui să-i dea de gândit lui Dinu Patriciu", a subliniat Antonescu.

"Adevărul trist pentru domnul Lăzăroiu - pe care cred că îl ştie, dar, ce să-i faci, obligaţie de serviciu - e că, nu are importanţă cine conduce azi sau mâine PNL, acest partid nu va putea fi niciodată înghiţit de Traian Băsescu", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici