Antonescu: Eu nu-mi mai iau permis de conducere, sunt prea bătrân pentru condus maşini

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că el nu-şi va lua permis de conducere, deoarece se consideră "prea bătrân" pentru a conduce maşini, dar a precizat că nu mai este necesară "îndulcirea" sancţiunilor din proiectul promovat de ministrul de Interne.

647 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Eu nu-mi mai iau permis de conducere, sunt prea bătrân pentru condus maşini

Preşedintele PNL Crin Antonescu (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat dacă el îşi va lua permis de conducere pe prevederile noului Cod rutier.

"Eu nu-mi mai iau permis de conducere, dar nu din cauza domnului Stroe şi a domnului Ponta, cu Codul lor rutier, ci din cauza vârstei. Mă consider bătrân pentru chestia asta, pentru condus maşini", a declarat Antonescu.

El a precizat că a avut întotdeauna alături de el prieteni, colegi, aliaţi "mari conducători auto, de la domnul Tăriceanu la domnul Ponta".

Întrebat care este urgenţa în promovarea modificărilor la Codul rutier, Antonescu a răspuns că a fost invocată creşterea numărului de accidente rutiere.

De asemenea, liderul PNL a precizat că în cazul reducerii amenzilor din proiectul de Cod rutier acest lucru a fost operat.

"Le-a îndulcit o dată când i-am cerut, acum cât o să-i cer să le îndulcească, după aia facem diabet. Am spus că totuşi susţin ideea înăspririi Codului rutier pe anumite categorii de încălcări", a precizat Antonescu, menţionând că au avut loc discuţii cu parlamentarii PSD şi PNL.

În privinţa promovării proiectului prin Ordonanţă de Urgenţă, Antonescu a afirmat că procedura de adoptare a proiectului ţine de decizia Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici