Antonescu: Există o invitaţie la consultări, la Cotroceni

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că există o invitaţie adresată partidelor şi grupurilor parlamentare pentru participarea la consultări cu şeful statului, la Palatul Cotroceni.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Există o invitaţie la consultări, la Cotroceni

Antonescu: Există o invitaţie la consultări, la Cotroceni (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

"Vom încheia mâine (miercuri - n.r.) discuţiile cu toate partidele. (...) Există o invitaţie de la Palatul Cotroceni, de la preşedintele României, pentru consultări. Probabil că mâine după-amiază, la capătul acestui tur de negocieri cu partidele parlamentare, vom fi în măsură să prezentăm preşedintelui şi punctul de vedere al PNL şi eventuala majoritate care s-ar putea degaja în urma acestor constultări", a spus Antonescu, la finalul întâlnirii PSD-PNL.

Întrebat dacă liberalii sunt invitaţi la Cotroceni, Antonescu a răspuns: "Da, pentru mâine (miercuri - n.r.), la ora 16.00, cred", completând că sunt invitate toate partidele.

"E o adresă formulată în nişte termeni discutabili din punct de vedere constituţional, dar să presupunem că e o greşeală birocratică", a spus Antonescu care a ţinut să citească invitaţia.

"«Stimate domnule preşedinte» - e vorba de mine - scrie domnul Băsescu, «în vederea găsirii unei soluţii pentru numirea cât mai rapidă a unui Guvern» - Guvernul nu se numeşte, primul-ministrul se desemenază, Guvernul este învestit sau nu în Parlament, dar eu am înţeles despre ce e vorba", a spus Antonescu.

Secretarul general al PNL Radu Stroe a menţionat că întâlnirea cu PNL de la Palatul Cotroceni este programată pentru ora 16,15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici