Antonescu: Formula guvernamentală a fost susţinută în unanimitate de forurile de conducere ale PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, miercuri, că formula guvernamentală, respectiv miniştrii propuşi de PNL în Guvernul condus de Victor Ponta a fost votată cu unanimitate de voturi, 58 la număr, în Biroul Politic Central şi Consiliul Naţional Executiv.

334 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Formula guvernamentală a fost susţinută în unanimitate de forurile de conducere ale PNL

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Antonescu a anunţat că miniştrii PNL şi formula guvernamentală au fost susţinute integral de forurile de conducere ale PNL, prin vot secret, cu 58 de voturi "pentru" din 58.

Potrivit liderului PNL, acest fapt este îmbucurător şi arată că miniştrii PNL şi Guvernul pornesc având maximă susţinere din partea PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici