Antonescu: Guvernul îşi angajează răspunderea "în mod mecanic, în spasme"

Liderul Crin Antonescu a declarat, luni, comentând intenţia Executivului de a începe angajarea răspunderii pe comasarea alegerilor şi promovarea judecătorilor la ICCJ, că Guvernul îşi angajează răspunderea "în mod mecanic, în spasme", apreciind că o ştire va fi când se va trece o lege în mod normal.

167 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Guvernul îşi angajează răspunderea "în mod mecanic, în spasme"

Antonescu: Guvernul îşi angajează răspunderea "în mod mecanic, în spasme" (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Pentru dumneavostră şi pentru noi toţi o ştire va fi când vor încerca să treacă o lege normal. Asta - că-şi angajează răspunderea - îşi angajează răspunderea în mod mecanic, în spasme", a spus Antonescu.

Liderii Coaliţiei au decis, luni dimineaţă, ca Guvernul să înceapă în această săptămână procedurile de angajare a răspunderii pentru legile privind comasarea alegerilor şi promovarea judecătorilor la ICCJ, propunerea către Parlament fiind ca asumarea să fie angajată joi, 15 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici