Antonescu îi acuză pe liderii PDL că prin şantaj şi ameninţări racolează liberali din teritoriu

Liderul PNL, Crin Antonescu, i-a acuzat, sâmbătă, pe liderii PDL că prin şantaj şi ameninţări au trecut la racolarea reprezentanţilor PNL din teritoriu, adăugând că nici PSD-ul din vremea lui Năstase nu făcea ceea ce fac azi democrat-liberalii.

23 afișări
Imaginea articolului Antonescu îi acuză pe liderii PDL că prin şantaj şi ameninţări racolează liberali din teritoriu

Antonescu îi acuză pe liderii PDL că prin şantaj şi ameninţări racolează liberali din teritoriu (Imagine: Mediafax Foto)

"Cei de la PDL au început să promită bani publici în stânga şi-n dreapta, ca şi cum ar fi banii taţilor lor. Nici PSD-ul lui Adrian Năstase nu făcea ceea ce fac azi liderii PDL. Ei uită că primarii reprezintă mii de oameni, iar acum acei oameni sunt condamnaţi doar pentru că aşa vor Gheorghe Flutur sau Dan Cârlan", a afirmat Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL a afirmat că s-a ajuns la ceva fără precedent în România, adăugând că "tot felul de haimanele şi lichele au trecut la racolări în teritoriu, prin şantaj şi ameninţări".

"Mă uit cum domnul Gheorghe Flutur aleargă prin Moldova şi povesteşte despre ridicarea poporului de trădători, în favoarea lui Băsescu. Îi reamintesc liderului Emil Boc ceea ce el spunea pe 11 septembrie 2001, referitor la practicile PSD-ului condus de Năstase. A uitat de acea afirmaţie, iar acum PDL face exact ceea ce îi reproşa lui Năstase", a mai afirmat Crin Antonescu.

La rândul său, liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că toţi cei 16 primari liberali din judeţul Iaşi, despre care şeful PDL Iaşi Dan Cârlan spunea că îl sprijină pe Traian Băsescu, au fost prezenţi, sâmbătă, la o şedinţă de partid la care a participat şi Crin Antonescu.

"Toţi primarii liberali din judeţ au fost prezenţi la întâlnirea cu Crin Antonescu. Cu toţii s-au arătat consternaţi de acţiunea liderului local PDL, Dan Cârlan. Le spun celor din PDL că vor vedea efectul în ziua alegerilor. Nu vor lua niciun vot în localităţile respective", a declarat şeful PNL Iaşi, Relu Fenechiu.

Cât priveşte trecerea deputatului de Iaşi al PNL Cristina Dobre la democrat-liberali, anunţul fiind făcut chiar în această săptămână, Relu Fenechiu a spus: "Să-i fie ruşine!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici