Video Antonescu îi critică pe Băsescu şi Boc pentru că nu iau atitudine în cazul Ridzi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a criticat, joi, lipsa de recţie şi de atitudine a preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc în cazul Ridzi, menţionând că şeful statului, prin tăcere, patronează "gaşca pedistă, grupul de interese şi clientelele construite în jurul acestui partid".

21 afișări

"În ceea ce priveşte cazul Ridzi şi, deocamdată parţial, cazul Nemirschi, nu mai intru în detaliu. Constat doar faptul că nici preşedintele României, nici prim-ministrul şi preşedintele partidului din care doamna Ridzi face parte, nu au curajul de a adopta o atitudine publică tranşantă, nu au curajul de a pune în practică toate vorbele pe care le-au spus vreme de cinci ani", a susţinut Antonescu.

El a subliniat că "în ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu, acest caz Ridzi e simptomatic".

"Traian Băsescu a luat mandatul şi voturile românilor pentru, aşa cum spunea, a sparge sistemul ticolăşit, şi am spus cu ceva vreme în urmă că, între timp, a devenit patronul acestui sistem, că i-a dezamăgit pe cetăţeni, şi iată că azi domnia sa, prin tăcerea, prin lipsa de implicare prezidenţială în acest caz, ne dovedeşte că patronează azi gaşca pedistă, grupul de interese şi clientele construite în jurul acestui partid şi în jurul domniei sale, pesonal", a conchis Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici