Antonescu: Îl doresc în echipa mea pe Teodor Atanasiu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că îl doreşte în echipa sa pe liderul liberalilor din Alba, deputatul Teodor Atanasiu, urmând ca acest lucru să fie discutat.

35 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Îl doresc în echipa mea pe Teodor Atanasiu

Antonescu: Îl doresc în echipa mea pe Teodor Atanasiu (Imagine: Mediafax Foto)

Antonescu a spus că a iniţiat, joi, o discuţie cu Teodor Atanasiu, căruia i-a exprimat dorinţa şi interesul de a fi colegi într-o viitoare echipă.

"Îl admir ca lider de organizaţie, ca fruntaş PNL în politică, în administraţie, ca atitudine verticală în confruntarea cu un agresor numit Traian Băsescu şi cu tristeţe spun că nu toţi liberalii au avut aceeaşi conduită demnă pe care Teodor Atanasiu a avut-o în confruntarea aceasta cu Traian Băsescu şi cu instituţiile sale. Acest fapt îl face pe Teodor Atanasiu unul dintre cei mai reprezentativi liberali, care pentru acest motiv e dorit de mine pe această listă", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a adăugat că nu este o formă de a câştiga votul lui Teodor Atanasiu, deoarece în decursul timpului a avut împreună cu acesta foarte multe poziţii apropiate, dar a recunoscut că a avut şi poziţii diferite cu cele ale liderului filialei Alba a PNL.

El a ţinut să precizeze că în echipa sa caută oameni reprezentativi pentru partid, oameni cu personalitate, şi nu oameni care să spună "Da" la tot ceea ce le propune preşedintele.

"Din punctul meu de vedere eu îl doresc pe această listă pe Teodor Atanasiu şi nu am deloc sentimentul că i-aş face prin asta un favor", a conchis Antonescu.

Deputatul PNL Teodor Atanasiu declara, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că intenţionează să candideze pentru o funcţie în viitoarea conducere naţională a partidului, însă numai dacă sistemul de vot care va fi stabilit la Congres va fi unul nominal, pe funcţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici