Antonescu: Iliescu a fost "stricat la bătrâneţe de anturajul" cu Dragnea, cum m-a afectat şi pe mine

Liderul demisionar al PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ar fi fost "stricat de anturajul" liderilor precum Liviu Dragnea, la fel cum a fost afectat şi el la un moment dat, explicându-şi astfel declaraţiile în care a fost numit "lichea", "chiulangiu".

1169 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Iliescu a fost "stricat la bătrâneţe de anturajul" cu Dragnea, cum m-a afectat şi pe mine

Ion Iliescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat cum vede declaraţiile lui Iliescu la adresa sa, după momentul prezentării rezultatelor la europarlamentare.

"Faptul că domnul Iliescu s-a lăsat aseară luat de val, şi azi dimineaţă, nu ştiu dacă între timp i-a fost adus la cunoştinţă scorul real al partidului, dar aseară din cauza anturajului. Un prost anturaj, cu Dragnea, cu alţii, o spun în cunoştinţă de cauză, adică şi pe mine m-a afectat anturajul ăsta. Deci când umbli cu oamenii ăştia şi te laşi contaminat, începi să vorbeşti... Acuma mă miră limbajul domnului Iliescu, când era mai proaspăt ieşit din comunism nu ne mira, dar de ani de zile Iliescu a avut o atitudine şi mai discretă şi mai decentă. Probabil că anturajul l-a stricat şi pe domnul Iliescu la bătrâneţe", a răspuns Antonescu.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, şi fostul şef al statului Ion Iliescu au comentat duminică seară exit-poll-urile la europarlamentare, apreciind scorul PSD şi susţinând că cetăţenii "au taxat greşeala PNL de a ieşi din USL".

Iliescu a opinat că aceste rezultate reprezintă o lecţie pentru PNL şi, de asemenea, eşecul lui Crin Antonescu, el subliniind că liderul PNL ar trebui să demisioneze de la şefia PNL.

Luni, într-o declaraţie pentru "Gândul", preşedintele de onoare al PSD l-a atacat pe Crin Antonescu numindu-l pe liberal "lichea", "lipsit de creier politic", "chiulangiu" şi "inconsecvent".

Ion Iliescu a spus despre Crin Antonescu, în declaraţia pentru "Gândul", că ar fi "o lichea" a cărei carieră politică s-a încheiat după scorul obţinut de liberali la europarlamentare.

"Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică", a declarat Iliescu, care a adăugat că Antonescu este o dezamăgire pentru el.

"Aşa s-a manifestat şi ca parlamentar, era un chiulangiu şi un om care nu era deloc prezent. Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta - Crin care promitea şi a fost o perioadă bună pentru el . A dat cu piciorul acestei alianţe şi prin aceasta şi-a demonstrat şi inconsistenţa şi superficialitatea totală aşa că a primit ceea ce merită. Drumul lui în politică s-a încheiat", şi-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu, potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici