Antonescu, în plen: Urmează să vorbească "fraţi întru Domnu" şi "robi ai lui Dumnezeu"

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a abordat, vineri, la plenul reunit care dezbate cererea de suspendare a şefului statului, un registru religios şi, inspirat de un discurs bazat pe Biblie al unui senator, i-a numit pe cei care urmau să vorbează "fraţi întru Domnul" şi "robi ai lui Dumnezeu".

657 afișări
Imaginea articolului Antonescu, în plen: Urmează să vorbească "fraţi întru Domnu" şi "robi ai lui Dumnezeu"

Antonescu, în plen: Urmează să vorbească "fraţi întru Domnu" şi "robi ai lui Dumnezeu" (Imagine: Thomas Campean / MediafaxFoto)

Senatorul PDL Gheorghe David a susţinut, vineri, un discurs cu referiri la Biblie, carte cu care, de altfel, a venit la tribuna Parlamentului.

După ce a făcut o apologiei a Bibliei, David a citat chiar din Iisus, care le-a spus aportolilor să nu scoată sabia, căci de sabie vor pieri.

El a spus că vrea să facă un apel la colegii săi parlamentari folosindu-se de două citate din Biblie. "Primul citat spune aşa: «Opriţi-vă şi să ştiţi că eu sunt Dumnezeu. Eu stăpânesc peste neamuri, eu stăpânesc peste pământ». Dragi colegi, este momentul să ne oprim din acest demers, este momentul când putem să spunem că am ajuns prea departe", a spus senatorul PDL.

El a arătat că Isus Hristos a spus: "Puneţi sabia la locul ei, căci toţi cei care scot sabia de sabie vor pieri!".

"Să lăsăm deoparte toate lucrurile care ne dezbină şi să ne unim forţele pe cele comune care ne unesc. Aşa să ne ajute Dumnezeu!", a adăugat senatorul PDL.

Înspirat de acest discurs cu referiri religioase, preşedintele de şedinţă, Crin Antonescu, a invitat la tribună pe următorii vorbitori, adresându-se cu apelativul "fraţi întru Domnul" şi "robi ai lui Dumnezeu".

Crin Antonescu"Urmează trei fraţi întru Domnul: Dumitru Staicu, Raluca Turcan şi robul lui Dumnezeu Cristinel Dugulescu", a spus Antonescu, în rumoarea sălii de plen.

Raluca Turcan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici