Antonescu, întrebat dacă Diaconescu ar fi demisionat pentru şefia MAE: Sper că nu, spre binele lui

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, miercuri seară, la Oradea, întrebat dacă senatorul Cristian Diaconescu a demisionat din PSD pentru a redeveni ministru de Externe, că speră că nu, "spre binele" acestuia.

20 afișări
Imaginea articolului Antonescu, întrebat dacă Diaconescu ar fi demisionat pentru şefia MAE: Sper că nu, spre binele lui

Antonescu, întrebat dacă Diaconescu ar fi demisionat pentru şefia MAE: Sper că nu, spre binele lui (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Rugat să comenteze demisia lui Cristian Diaconescu din PSD şi alăturarea sa la grupul parlamentarilor independenţi, Antonescu a afirmat că este un lucru pe care nu îl prevedea.

Întrebat dacă apreciază că fostul vicepreşedinte al PSD a plecat din partid pentru a redeveni ministru de Externe, liderul PNL a răspuns: "Sper că nu, spre binele lui Diaconescu".

Crin Antonescu participă, miercuri seară, la Conferinţa Municipală a PNL Oradea, pentru alegerea unei noi conduceri, întrucât, din februarie 2009 şi până săptămâna trecută, organizaţia a fost condusă interimar de primarul din Oradea, Ilie Bolojan.

De altfel, Bolojan este singurul candidat la şefia organizaţiei municipale Oradea a PNL.

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alăturat grupului independenţilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Gabriel Oprea, ministru al Apărării şi lider al grupului. Ulterior, Diaconescu a confirmat, într-o declaraţie acordată cotidianului "Evenimentul Zilei", demisia din PSD, spunând că nu vrea să facă alte comentarii.

Cristian Diaconescu a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că nu ia în considerare posibilitatea de a se întoarce în PSD.

Diaconescu a intervenit telefonic într-o emisiune în care se discuta despre motivele plecării sale şi în care a fost invocată posibilitatea ca gestul fostului social-democrat să fi fost urmare a unor "ordine".

"Nu iau în considerare această posibilitate (de întoarcere în PSD) şi nici nu se pune problema să primesc ordine de undeva. Dacă doriţi sa discutăm despre posibilitatea de a primi ordine, sunt gata să o fac oriunde şi oricând, dar pregătiţi-vă bine pentru aşa ceva", a spus Diaconescu, adresându-i-se lui Claudiu Săftoiu, invitat în studio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici