Antonescu: Noul secretar general al PNL este Rareş Mănescu. Nicolăescu va coordona PNL Bucureşti

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, marţi seară, după reuniunea Biroului Politic al partidului, că noul secretar general al PNL este Rareş Mănescu, în vreme ce Eugen Nicolăescu va prelua coordonarea PNL Bucureşti.

378 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Noul secretar general al PNL este Rareş Mănescu. Nicolăescu va coordona PNL Bucureşti

Rareş Mănescu (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Antonescu a anunţat că Rareş Mănescu, actual vicepreşedinte al PNL, va prelua funcţia de secretar general interimar al partidului, după ce din această funcţie s-a retras Eduard Hellvig.

De asemenea, liderul PNL a anunţat că vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu, va coordona activitatea PNL Bucureşti, în locul lui Mănescu.

Luni, surse din PNL declarau pentru MEDIAFAX că Eduard Hellvig se va retrage din funcţia de secretar general al PNL, urmând ca în locul său să fie desemnat un secretar general interimar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici