Antonescu: Nu a existat nicio discuţie cu Principele Radu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că infirmă declaraţiile liberalului Florin Ţurcanu privind colaborarea sa cu Principele Radu în campanie, menţionând că nu au existat astfel de discuţii şi că îi pare rău de retragerea acestuia din cursa electorală.

22 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu a existat nicio discuţie cu Principele Radu

Antonescu: Nu a existat nicio discuţie cu Principele Radu (Imagine: Mediafax Foto)

Principele Radu Duda (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Infirm asemenea informaţii, nu a existat niciun fel de discuţie până în prezent", a spus Crin Antonescu.

Liderul liberal a adăugat că a luat act cu părere de rău de retragerea din cursă a Principelui Radu.

Întrebat dacă vor exista astfel de discuţii, liderul PNL a menţionat că nu crede că va discuta cu principele Radu asemenea chestiuni.

La rândul său, Radu Ghinea, şeful de cabinet al Principelui Radu Duda, a declarat pentru Qmagazine că principele nu va sprijini pe nimeni în cursa pentru funcţia supremă în stat.

„Această decizie rămâne valabilă şi acum, după retragerea din cursă a Principelui. Orice altă opinie sau declaraţie contrară este pura speculaţie", a declarat pentru Q Magazine, Radu Ghinea.

Preşedintele PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, a susţinut că Principele Radu va face parte din echipa de campanie a candidatului PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu.

"Domnul Duda este o achiziţie importantă pentru PNL şi pentru echipa de campanie a lui Crin Antonescu", a spus deputatul liberal.

Principele Radu a anunţat că se retrage din cursa pentru Preşedinţie, susţinând că stânga politică este "în buzunarul prezidenţial", iar dreapta politică a ales să ignore proiectul Casei Regale şi că viitoarea campanie nu va fi o luptă electorală, ci una între clanuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici