Antonescu: Nu am dorit să predăm familiei Băsescu un partid întemeiat de familia Brătianu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Piatra Neamţ, referitor la reproşul făcut de Viorel Cataramă, care recomanda fuziunea PNL cu PDL, că liberalii nu au dorit să predea familiei Băsescu un partid întemeiat de familia Brătianu.

36 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu am dorit să predăm familiei Băsescu un partid întemeiat de familia Brătianu

Antonescu: Nu am dorit să predăm familiei Băsescu un partid întemeiat de familia Brătianu (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, într-o conferinţă de presă, despre aprecierile lui Viorel Cataramă, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că în PNL fiecare are libertate de exprimare şi că "ar fi multe de comentat".

"Mi-a recomandat (Viorel Cataramă-n.r.) să-i fac pe altii confortabili. Asta pentru că Viorel Cataramă a fost confortabil cu toţi preşedinţii României", a spus Antonescu.

Liderul PNL a mai afirmat că Viorel Cataramă i-a reproşat că nu a făcut fuziunea cu un partid de dreapta.

"Noi am fost hotărâţi să nu predăm familiei Băsescu un partid întemeiat de familia Brătianu. În plus, Cataramă a vorbit de PD ca de un partid de dreapta, deşi e evident că e unul socialist", a mai spus Crin Antonescu, subliniind că singurul partid de dreapta din România este PNL.

Viorel Cataramă a declarat, sâmbătă seara, la Realitatea TV, că, în opinia sa, PNL "ar trebui să se îngrijească să supravieţuiască pe scena politică" prin realizarea unei alianţe preelectorale ori cu PSD ori cu PDL. El a criticat şi candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţie, spunând că acesta nu va obţine mai mult de 5%, ceea ceva face ca partidul să nu mai conteze pe scena politică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici