Antonescu: Nu discutăm de succesor la MJ până nu pleacă Pivniceru, o susţinem la CC dacă doreşte

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că refuză orice discuţie legată de succesorul Monei Pivniceru la Ministerul Justiţiei câtă vreme actualul ministru este în funcţie, precizând însă că, dacă doreşte, aceasta beneficiază de sprijinul PNL pentru un post de judecător la CC.

219 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu discutăm de succesor la MJ până nu pleacă Pivniceru, o susţinem la CC dacă doreşte

Mona Pivniceru (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"N-a plecat de la Ministerul Justiţiei şi, câtă vreme doamna Pivniceru este ministru al Justiţiei, refuz orice discuţie despre succesor. Despre succesor discutăm în momentul în care mandatul doamnei Pivniceru v-a înceta", a susţinut Antonescu.

Ulterior, el a fost întrebat dacă Pivniceru beneficiază de sprijinul său pentru postul de judecător la Curtea Constituţională.

"Dacă asta va fi dorinţa domniei sale, cu siguranţă (...) Dacă asta este opţiunea domniei sale, nu avem niciun fel de ezitare, PNL o propune şi o susţine, după cum îl susţine şi pe domnul Dorneanu", a replicat liderul PNL.

Întrebat dacă a discutat cu Mona Pivniceru subiectul nominalizării pentru postul de judecător al Curţii Constituţionale, Antonescu a răspuns: "Cred că am vorbit destul despre doamna Pivinceru azi (...) Când vom avea ceva oficial, nu o să fiţi lipsiţi de această informaţie".

În cadrul şedinţei de luni a Biroului Permanent al Senatului reprezentanţii USL au anunţat susţinerea Monei Pivniceru pentru postul de judecător al CC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici