Antonescu: Nu-l iau în serios pe Chiliman. A lipsit de la Congres când putea să umple de liberalism

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că pe primarul liberal Andrei Chiliman nu-l mai ia în serios întrucât, în momentul în care a fost invitat la Congresul PNL pentru a "umple" partidul de liberalism, a lipsit.

524 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu-l iau în serios pe Chiliman. A lipsit de la Congres când putea să umple de liberalism

Antonescu: Nu-l iau în serios pe Chiliman. A lipsit de la Congres când putea să umple de liberalism (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax foto)

Antonescu a fost întrebat cum vede afirmaţia primarului Andrei Chiliman, care l-a acuzat, cu ocazia lansării Iniţiativei România Liberală, că a golit PNL de liberalism.

"Pe mine domnul Chiliman demult nu mă interesează, pentru că atunci când l-am luat în mod demoratic în serios înainte de Congres, când l-am invitat la Congres să-şi prezinte punctele de vedere, să umple, dacă eu am golit PNL de liberalism, să facă ce doreşte ... n-am remarcat să fi fost prezent la Congres. Nu mă mai interesează domnul Chiliman de foarte multă vreme şi nu am niciun comentariu la ce a declarat domnia sa", a afirmat Antonescu.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, luni, că preşedintele PNL Crin Antonescu "a eliminat liberalismul din PNL" şi a arătat că, dacă acesta vrea să îl excludă şi pe el din partid, e liber să o facă.

"Din păcate, domnul Crin Antonescu a exclus liberalismul din PNL. Aşa că, dacă vrea să mă excludă şi pe mine, e liber să o facă. Eu însă nu plec din PNL", a spus Chiliman, la evenimentul de lansare a Iniţiativei România Liberală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici