Antonescu: Nu mă deranjează candidatura lui Cataramă, e de salutat linia pe care o asumă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara la Realitatea Tv, că nu este deranjat de candidatura lui Viorel Cataramă, despre care spune căeste "mai curajos" şi mai "deschis" decât alţi liberali, menţionând că linia asumată de acesta privind aducerea PNL la guvernare e de salutat.

21 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu mă deranjează candidatura lui Cataramă, e de salutat linia pe care o asumă

Antonescu: Nu mă deranjează candidatura lui Cataramă, e de salutat linia pe care o asumă (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Candidatura lui Cataramă nu mă deranjează, nici n-aş avea dreptul să fiu deranjat, orice membru are dreptul să candideze, dar într-un anumit fel acest lucru îmi vine bine. În sensul că şi eu când am cerut acest Congres, când l-am propus spre decizie forurilor partidului, am spus că e necesar, înainte de toate, pentru că noi trebuie să facem nişte opţiuni ferme. Iar faptul că domnul Cataramă, în fond mai curajos şi mai deschis decât alţi colegi, face această propunere, vine să prezinte în Congres şi să asume o asemenea linie, e un punct de vedere de salutat", a susţinut Crin Antonescu.

Liderul PNL a explicat că tocmai faptul că Viorel Cataramă va veni explicit cu varianta intrării la guvernare a PNL cu PDL în Congres îi va face pe liberali să vadă "voinţa partidului" şi pe această chestiune.

În privinţa ofertei pe care Cataramă o va face Congresului propunând intrarea la Guvernare cu PDL, Antonescu a menţionat însă că rolul său în această "poveste" este "cumva superfluu".

"Domnul Cataramă spune aşa, şi e interesant să discutăm, e anecdotic: «Domne voi vreţi să intraţi la guvernare, simt eu, căpcăunul de Antonescu nu vă lasă şi vin eu şi vă duc eu la guvernare, vorbesc eu cu Băsescu şi vă bagă la guvernare». Rolul domnului Cataramă este în povestea asta e cumva superfluu. Adică nu ne lipseşte domnul Cataramă, dacă vrem să facem aşa ceva. Puteam foarte bine să o fac eu, aţi văzut că în conducerea partidului într-o poziţie mult mai legitimă decât domnul Cataramă existau şi alţi amatori, şi alţi oameni care îşi puteau oferi bunele servicii. În asta rezidă comicul situaţiei domnului Cataramă", a conchis Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici