Antonescu: Nu vrem ca USL să eşueze cum au eşuat CDR sau alianţa dintre PDL şi PSD

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că nu se doreşte ca USL să eşueze aşa cum au eşuat CDR sau alianţa dintre PDL şi PSD, el arătând că în România există o îndelungată tradiţie potrivit căreia, atunci când se deschide cutia Pandorei, colegii unei coaliţii să facă schimburi de critici.

327 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu vrem ca USL să eşueze cum au eşuat CDR sau alianţa dintre PDL şi PSD

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Experienţa tristă a coaliţiilor care au mai existat, de la CDR până la marea sau nu mai ştiu cum se numea chestiunea aia cu PDL şi PSD - prima formă a coabitării, ca să spun aşa, cu domnul Boc atunci - nu vrem să eşuăm aşa cum au eşuat acele coaliţii", a spus Antonescu.

El a arătat că, pentru a nu eşua, USL face eforturi care constau în primul rând în grija pentru exprimarea publică.

"Prima modalitate, prima formă de efort este să avem grijă la sensibilitatea celuilalt, la faptul că lucruri pe care nu le putem rezolva între noi nu se vor rezolva nici în comunicare publică. Eforturile constau în grija pentru ceea ce formulăm din punct de vedere public", a spus Antonescu.

El a arătat că în România există o îndelungată tradiţie potrivit căreia, atunci când se deschide cutia Pandorei, colegii unei coaliţii să facă schimburi de critici.

"Există o îndelungată tradiţie, o cultură chiar la noi ca atunci când se deschide cutia Pandorei să începem să schimbăm critici sau mai mult decât critici", a spus liderul PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici