Antonescu: PNL îl susţine pe Ruşanu la preşedinţia Autorităţii de Supraveghere Financiară

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că PNL îl va susţine pe deputatul liberal Dan Radu Ruşanu pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

358 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL îl susţine pe Ruşanu la preşedinţia Autorităţii de Supraveghere Financiară

Dan Radu Ruşanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în USL s-a luat o decizie privind împărţirea funcţiilor în cadrul Autorităţii pentru Supraveghere Financiară, stabilind algoritmul şi câte funcţii revin PSD, câte PNL, Antonescu a răspuns: "Nu, nu cred (...)".

Întrebat dacă PNL îl va susţine pe Dan-Radu Ruşanu pentru funcţia de preşedinte al acestei autorităţi, Antonescu a răspuns afirmativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici