Antonescu: PNL în mod categoric este pentru o moţiune de cenzură, presupun că şi PSD vrea

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX, urmare a anunţului premierului privind asumarea răspunderii pe măsurile anticriză, că liberalii sunt categoric în favoarea depunerii unei moţiuni de cenzură, precizând că presupune că şi PSD doreşte acest lucru.

33 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL în mod categoric este pentru o moţiune de cenzură, presupun că şi PSD vrea

Antonescu: PNL în mod categoric este pentru o moţiune de cenzură, presupun că şi PSD vrea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă liberalii au de gând să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva Guvernului după angajarea răspunderii pe măsurile de reducere a cheltuielilor, Antonescu a precizat că PNL este categoric în favoarea depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Boc.

"Am anunţat deja şi în declaraţiile de presă, dar chiar şi în întâlnirea cu CES, că noi în mod categoric suntem pentru o moţiune de cenzură. Vom face, presupun că vrea şi PSD, că singuri nu putem face, şi vom vota moţiunea de cenzură", a susţinut Crin Antonescu.

El a subliniat că liberalii doresc iniţierea şi depunerea unei moţiuni de cenzură pentru că nu sunt de acord "cu soluţia Guvernului de reducere drastică a salariilor bugetarilor şi a pensiilor".

"Şi, aşa cum am spus, este perfect incompetent şi cât se poate de evident un Guvern al clientelei PDL, şi nu al României", a conchis Antonescu.

Premierul Emil Boc a anunţat, în şedinţa de miercuri a Cabinetului, că Guvernul intenţionează să îşi asume răspunderea în faţa Parlamentului pentru măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici