Antonescu: PNL va iniţia o moţiune de cenzură împotriva OUG de rectificare bugetară

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la finalul CNEx, că liberalii au luat decizia politică de a iniţia o moţiune de cenzură la adresa proiectului de rectificare bugetară pe care Guvernul Boc l-a adoptat, menţionând că PNL socoteşte impozitul forfetar "un genocid fiscal".

73 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL va iniţia o moţiune de cenzură împotriva OUG de rectificare bugetară

Antonescu: PNL a decis în CNEx să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva OUG de rectificare bugetară

"E o măsură care exprimă încă o dată incompetenţa şi chiar iresponsabilitatea Guvernului Boc", a susţinut Crin Antonescu.

El a menţionat că partidul a mandatat grupurile parlamentare pentru a iniţia o moţiune de cenzură tocmai pentru că "efectele acestei decizii (introducerea impozitului forfetar-nr) nu aduc nimic bun", fiind o măsură care marchează practic "sfârşitul cotei unice de impozitare".

Citeşte şi:

Firmele vor plăti un impozit minim anual în funcţie de venituri

Guvernul a aprobat ordonanţele privind rectificarea bugetară, impozitul forfetar şi sporurile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici