Antonescu şi Orban, aleşi la conducerea PNL (Video)

În prima zi a Congresului extraordinar al PNL au fost aleşi preşedintele partidului - Crin Antonescu şi prim-vicepreşedintele - Ludovic Orban.

45 afișări
Imaginea articolului Antonescu şi Orban, aleşi la conducerea PNL (Video)

Antonescu şi Orban, aleşi la conducerea PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Crin Antonescu a fost ales, vineri, preşedinte al PNL, de către Congresul extraordinar al partidului, obţinând 873 din voturi, în timp ce contracandidatul său, Călin Popescu Tăriceanu, a fost votat de 546 de delegaţi, conform rezultatelor anunţate de la tribuna Congresului.

Ludovic Orban a fost anunţat oficial câştigător al funcţiei de prim-vicepreşedinte al PNL, obţinând 947 din voturile delegaţilor la Congresul extraordinar al partidului, în timp ce Romeo Stavarache, celălalt candidat rămas în cursă, a primit 354 voturi, 11 voturi fiind nule.

Vicepreşedinţii PNL, membrii Biroului Permanent Central, ai Curţii de Onoare şi Arbitraj şi ai Comisiei Centrale de Cenzori urmează să fie desemnaţi, sâmbătă, în cea de-a doua zi a lucrărilor Congresului extraordinar al PNL.

Video Stirileprotv.ro

 

Citeşte şi:

Ludovic Orban, ales prim-vicepreşedinte al PNL

Crin Antonescu este noul preşedinte al PNL

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici