Antonescu: Tăriceanu nu are nicio şansă să câştige prezidenţialele

Fostul preşedintele al PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, că, în opinia sa, Călin Popescu Tăriceanu nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale, el arătând că Tăriceanu nu va fi urmat din PNL de persoane fără de care partidul să nu poată merge înainte cu toată forţa.

258 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Tăriceanu nu are nicio şansă să câştige prezidenţialele

Crin Antonescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

”După părearea mea, (nu are - n.r.) nicio şansă, dar asta este pur şi simplu părerea mea. Alegătorii sunt întotdeauna cei care pot da răspunsul la aceste întrebări”, a spus Antonescu.

Întrebat de cine din PNL ar putea fi urmat Tăriceanu în demersul de a înfiinţa un nou partid, Antonescu a răspuns: ”De nicio persoană fără de care PNL să nu poată merge înainte cu toată forţa”.

Fiecare cetăţean al României are dreptul şi să candideze, dacă nu are drepturile civile suspendate - şi nu e cazul - şi să înfiinţeze un partid dacă îndeplineşte condiţiile legii. Nu văd cu ce mă priveşte asta pe mine sau PNL”, a mai spus Antonescu.

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, printr-un comunicat, că va inţia imediat procedurile pentru înfiinţarea unui nou partid liberal şi strângerea de semntări pentru înscrierea candidaturii sale la prezidenţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici