Antonescu: Traian Băsescu şi PDL sunt interesaţi de un deznodământ sau altul în Congresul PNL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că este convins că şeful statului, Traian Băsescu, PDL şi "cei care îi servesc" sunt "interesaţi de un deznodământ sau altul în Congresul PNL".

30 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Traian Băsescu şi PDL sunt interesaţi de un deznodământ sau altul în Congresul PNL

Antonescu: Traian Băsescu şi PDL sunt interesaţi de un deznodământ sau altul în Congresul PNL (Imaine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Nu îmi este foarte clar, ca spectator prin intermediul media la Congresul PSD care a fost scenariul de atac. Am sentimentul, cum am şi spus-o, că la Congresul PSD au participat şi PSD-işti, dar nu numai ei, şi împărtăşesc opinia conform căreia şi Congresul nostru interesează foarte mult şi pe alţii, ca să nu zic pe altul (…) Sunt şi eu cât se poate de convins că şi Traian Băsescu şi PDL şi cei care îi servesc sunt interesaţi de un deznodământ sau altul în Congresul nostru, cum probabil au fost interesaţi şi în Congresul PSD. Dar detalii nu cunosc", a spus Crin Antonescu.

El a adăugat că nu doreşte să comenteze foarte mult acest subiect, cel puţin nu până la Congres, deoarece nu doreşte să se interpreteze că un asemenea comentariu ar fi un fel de incriminare indirectă a unor colegi de-ai săi care au o altă opţiune.

Crin Antonescu a afirmat că mulţi dintre cei care fac politică au păstrat "în mentalitate apucături de la comunişti" astfel încât întotdeauna când se doreşte impunerea unui punct de vedere se inventează un duşman extern.

"Cine nu e de acord cu tine e omul ăluia sau e acţionat de acei duşmani, or eu nu vreau să existe cumva sau să las impresia că, dacă cineva nu e de acord cu punctele mele de vedere, face jocul lui Traian Băsescu. În niciun caz. De asta nu comentez", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici