Antonescu: Un preşedinte de partid nu are obligaţia de a sta la dispoziţia lui Băsescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la Realitatea Tv, că a considerat că nu este esenţială prezenţa sa la consultările de la Cotroceni, menţionând că partidul este prezent la discuţii şi adăugând că niciun preşedinte de partid nu are obligaţia de a sta la dispoziţia lui Băsescu.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Un preşedinte de partid nu are obligaţia de a sta la dispoziţia lui Băsescu

Antonescu: Un preşedinte de partid nu are obligaţia de a sta la dispoziţia lui Băsescu (Imagine:Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Am considerat că nu e esenţială prezenţa mea la Cotroceni. Eu am anunţat ieri (luni-nr) că PNL va fi prezent la întâlnire cu preşedintele şi este. Nu că eu Crin Antonescu, nu s-a pus problema, sunt la orice oră din noapte şi din zi la dipoziţia domnului Băsescu", a susţinut Crin Antonescu la Realitatea Tv.

Întrebat dacă a anunţat încă de luni seară că nu va participa la consultările de marţi, liderul PNL a menţionat că niciun preşedinte de partid nu are obligaţia de a sta la dispoziţia preşedintelui ţării.

"Eu nu am niciun fel de obligaţie şi niciun preşedinte de partid nu cred că are obligaţia să stea la dispoziţia dl. Traian Băsescu care programează şi reprogramează întâlniri şi care dă poveşti şi care mă rog îşi exerzează talentul ironic. Obligaţia noastră ca partid, cred, este să avem un contact instituţional, o realţie instituţională cu preşedintele şi o avem", a spus Antonescu.

El a spus pe de altă parte că delegaţia PNL nu este compusă din oricine, ci din vicepreşedintele care coordonează activitatea comisiilor de specialitate ale partidului, Varujan Vosganian, din vicepreşdintele care coordonează activitatea legislativă şi parlamentară, Victor Dobre, şi secretarul general Radu Stroe, adăugând că aceşti liberali prezintă preşedintelui României punctele de vedere ale formaţiunii liberale.

Runda de consultări dintre presedintele Traian Băsescu si liderii PNL, PSD şi PC a început, marţi, la Palatul Cotroceni, singura diferenţă faţă de delegaţiile care s-au prezentat luni fiind înlocuirea liderului liberal Crin Antonescu cu Varujan Vosganian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici