Antonescu: USL va trimite parlamentari să voteze legi pe MCV când puterea nu va avea majoritate

Copreşedintele USL Crin Antonescu a anunţat, luni, întrebat despre solicitarea şefului statului, că Uniunea va trimite parlamentari din rândul PNL, PSD sau PC să voteze legi legate de MCV numai după ce actuala putere va demonstra din nou că nu are majoritate.

222 afișări
Imaginea articolului Antonescu: USL va trimite parlamentari să voteze legi pe MCV când puterea nu va avea majoritate

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax foto)

Întrebat dacă parlamentarii USL vor participa la şedinţa în Plen pentru aprobarea unor legi legate de MCV, aşa cum a cerut preşedintele Traian Băsescu, Antonescu a răspuns, luni, într-o conferinţă de presă: "Pentru MCV, după ce demonstrează din nou că ei nu au majoritate şi că nu sunt interesaţi şi că o fac de ruşine pe doamna Macovei în fiecare zi a vieţii lor, trimitem câteva voturi. Trebuie ca să nu facem de ruşine toată ţara".

Acesta a menţionat că parlamentarii puterii se făceau de râsul râsului în cazul Boldea dacă nu îi ajuta USL.

"Noi aşteptăm ca domnul Băsescu să trimită stenogramele pe care le-a solicitat prietenul său, domnul Ponta", a spus, râzând, Crin Antonescu.

Copreşedintele USL, Victor Ponta, a arătat că parlamentarii Uniunii vor proceda ca şi în cazul Boldea. "Dar trebuie să se hotărască şi ei. Ori sunt majoritate, ori nu sunt majoritate. (...) Ori au nevoie de noi, ori n-au nevoie de noi", a spus social-democratul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici