Anunţul lui Victor Costache: Vor ajunge în ţară 25 de tone de dezinfectant, dar şi costume de protecţie şi mănuşi

Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a declarat, miercuri, în comisiile reunite de specialitate, unde este audiat, că săptămâna viitoare ajung în ţară 25 de tone de dezinfectant şi sute şi mii de mănuşi şi costume de protecţie.

277 afișări
Imaginea articolului Anunţul lui Victor Costache: Vor ajunge în ţară 25 de tone de dezinfectant, dar şi costume de protecţie şi mănuşi

Victor Costache a anuţat că săptămâna viitoare ajung în ţară 25 de tone de dezinfectant şi sute şi mii de mănuşi şi costume de protecţie

Victor Costache a declarat că termenul limită pentru primirea materialelor de protecţie este 11 – 12 martie.

„Am obţinut o linie de finanţare pentru Unifarm şi de săptămâna viitoare o să avem – cu termen limită 11 şi 12 martie - vom avea pe teritoriul României 25 de tone de dezinfectanţi, 300.000 de perechi de mănuşi protecţie sterile, 4500 de teste noi, 4 milioane de măşti, 300.000 de costume de protecţie”, a spus ministrul interimar al Sănătăţii.

Costache a precizat că există, în România, capacitate de primire diagnostic şi testare la nivel naţional pentru coronavirus, în centre din Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Cluj, Timişoara şi, de marţi după-amiaza, la Craiova.

Victor Costache, ministru propus la Sănătate în Guvernul Florin Cîţu, este audiat, la ora transmiterii ştirii, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici