Anunţul vicepremierului despre majorarea pensiilor: Românii n-au de ce să se îngrijoreze. Sunt bani prevăzuţi în buget

Raluca Turcan a declarat, miercuri ,că Guvernul a prevăzut în bugetul de stat pentru anul 2021, banii necesari pentru majorarea pensiilor. Vicepremierul a mai precizat că "românii nu au de ce să se îngrijoreze" şi că nu înţelege de ce subiectul majorării pensiilor este "permanent rostogolit".

805 afișări
Imaginea articolului Anunţul vicepremierului despre majorarea pensiilor: Românii n-au de ce să se îngrijoreze. Sunt bani prevăzuţi în buget

Anunţul vicepremierului despre majorarea pensiilor

"Cred că aici trebuie adăugat şi punctul de vedere al premierului, care astăzi a afirmat că există bani alocaţi pentru creşterea pensiilor şi o completare pe care eu îmi permit să o fac este următoarea: românii nu au de ce se îngrijora. În momentul în care PNL a ajuns la guvernare şi a fost instalat Guvernul Orban, noi am fost preocupaţi de bunăstare şi am luat o serie de măsuri care într-adevăr ţintesc acolo unde este nevoie, sprijină mediul de afaceri, atrage fonduri europene, astfel încât România să se dezvolte şi românii să aibă bunăstare. Sunt bani pentru majorarea pensiilor, nu văd de ce acest subiect trebuie să fie rostogolit atâta timp cât în bugetul de stat pe care l-am făcut, cu uriaşe presiuni financiare lăsate în braţe de guvernul precedent, am inclus bani pentru majorarea pensiilor", a declarat Raluca Turcan, miercuri, la Palatul Victoria.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, săptămâna trecută, faptul că nu e 100% sigur că pensiile vor fi mărite cu 40%, începând din toamna anului 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici