AP: Băsescu va decide dacă PSD va supravieţui după ce îl va utiliza cu cinism

Acţiunea Populară (AP) susţine că preşedintele Traian Băsescu va decide dacă PSD merită să supravieţuiască în chip de satelit sau să fie divizat pentru ca cel puţin părţi din acesta să fie înglobate în partidul prezidenţial după ce îl va fi utilizat cu cinism pentru a scoate din joc PNL.

4 afișări
Imaginea articolului AP: Băsescu va decide dacă PSD va supravieţui după ce îl va utiliza cu cinism

AP: Băsescu va decide dacă PSD va supravieţui după ce îl va utiliza cu cinism

Într-un comunicat remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX, Acţiunea Populară condamnă cu severitate recentele manevre parlamentare comune ale PD şi PSD, apreciind că votul comun de invalidare a Ordonanţei de Urgenţă pentru organizarea Guvernului este dovada flagrantă a complicităţii pe care cele două partide o reînvie, după mai bine de un deceniu de aparentă dezbinare, cooperând azi pentru refacerea FSN în beneficiul lui Traian Băsescu, tot aşa cum, la începutul anilor ’90, s-au solidarizat în beneficiul lui Ion Iliescu.

Potrivit comunicatului, alianţa celor două ramuri ale Frontului Salvării Naţionale duce mai departe lupta începută imediat după decembrie 1989 de către Ion Iliescu pentru anihilarea oricărei opoziţii democratice faţă de regimul profitorilor revoluţiei, şi are drept scop, atunci ca şi acum, transformarea democraţiei româneşti într-o mascaradă menită să mascheze dominaţia fostei elite securisto-comuniste şi a urmaşilor acesteia.

Acţiunea Populară, aliată a PNL, susţine că acest partid a asigurat, din 2005 până azi, o guvernare eficientă a ţării şi, mai mult, Guvernul Tăriceanu, dominat de liberali, este guvernul care a condus România în Uniunea Europeană. "Aceste performanţe, precum şi promovarea Legii Lustraţiei – o iniţiativă liberală – şi rezistenţa pe care PNL o opune cu succes înfeudării serviciilor de informaţii faţă de Traian Băsescu, au provocat ura neîmpăcată a opoziţiei PSD-PRM, precum şi a pretinsului aliat, PD", consideră AP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici