Aproape 50 de delegaţii sosesc miercuri, la Bucureşti, pentru summit-ul NATO

Aproape 50 de delegaţii oficiale sunt aşteptate să sosească, miercuri, la Bucureşti, pentru a participa la summit-ul NATO, informează Comandamentul Naţional pentru Securitatea Summit-ului (CNSS).

36 afișări
Imaginea articolului Aproape 50 de delegaţii sosesc miercuri, la Bucureşti, pentru summit-ul NATO

Aproape 50 de delegaţii sosesc miercuri, la Bucureşti, pentru summit-ul NATO

Totodată, Comandamentul Naţional pentru Securitatea Summit-ului NATO apreciază că toate forţele participante la măsurile de protecţie şi securitate instituite pe parcursul zilei de 1 aprilie au acţionat cu profesionalism, activităţile desfăşurându-se conform graficului.

Pe parcursul zilei de marţi, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" au sosit peste zece delegaţii oficiale care vor participa la lucrările reuniunii Alianţei Nord-Atlantice în perioada 2 – 4 aprilie.

Momentul de vârf al zilei l-a constituit sosirea la Bucureşti a preşedintelui Statelor Unite ale Americii şi a delegaţiei care îl însoţeşte, precizează CNSS.

Comandamentul menţionează că intrarea Air Force One în spaţiul aerian românesc şi aterizarea aeronavei americane au decurs în condiţii normale. Măsurile de protecţie şi pază pentru preşedintele George W. Bush sunt asigurate de ofiţeri ai serviciilor de informaţii şi securitate române în cooperare cu agenţi ai Secret Service.

Tot marţi au sosit la Bucureşti secretarul general al NATO, premierul Canadei şi preşedintele Afganistanului.

Printre oficialii care sunt aşteptaţi să soseacă, miercuri, la Bucureşti, se află preşedintele Franţei, premierul britanic, cancelarul german, secretarul general al ONU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici